vrijdag 13 september 2013

Nieuwtjes uit de ouderraad september

Het nieuwe schooljaar is alweer goed uit de startblokken. Hoog tijd voor wat nieuws uit de ouderraad!

Gezocht: nieuwe leden


Voor nieuwe ouders, maar ook voor de ouders die ons al wat langer kennen: we zoeken steeds nieuwe leden voor de ouderraad!

Ook al heb je zelf niet zo heel veel tijd, elk engagement wordt geapprecieerd. Af en toe eens meehelpen bij een van de activiteiten van de ouderraad of van de school, heb je creatieve kriebels, of wil je projecten helpen uitwerken, heb je ideeën over dingen die zouden kunnen verbeteren op school, ... je bent van harte welkom!

De volgende vergadering gaat door op maandag 30 september om 20u op school. Graag een seintje vooraf naar ouderraad.desprong@gmail.com of neem contact op met een lid van de ouderraad indien je langskomt.

GriezeltochtVelen kijken alweer reikhalzend uit naar griezeltocht. Vrijdag de 13de is een uitgelezen moment om het hierover te hebben... 

Noteer alvast in je agenda: vrijdag 25 oktober! Op die dag gaan we weer lekker griezelen en op ontdekkingstocht in Waardamme... 

Het wordt een spannende tocht voor jong en oud.

Meer nieuws volgt later...

Spannend!

Infoavond


Er wordt dit schooljaar ook weer een infoavond georganiseerd. Deze gaat door op dinsdag 12 november, het thema van de avond is 'pesten'. Meer info over de inhoud, de locatie en het tijdstip kom je tijdig te weten via een briefje dat de leerlingen zullen meekrijgen op school of via deze blog.


Vergaderingen


De eerste vergadering van de ouderraad van dit schooljaar werd reeds gehouden op woensdag 28 augustus. Het verslag hiervan vind je terug op de pagina van de verslagen op deze blog.

De volgende vergadering, zoals hierboven al vermeld, is op maandag 30 september. De daarop volgende vergaderingen staan vermeld in de agenda bij deze blog.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten