vrijdag 25 oktober 2013

Verder griezelen in de herfstvakantie

Wie niet genoeg kan krijgen van Halloween kan zijn hartje ophalen aan tal van activiteiten in de herfstvakantie!  Hier alvast wat inspiratie om te sidderen en te beven!

Uiteraard is er vrijdag 25 oktober onze fantastische Halloweentocht!  Vergeet je zaklamp zeker niet mee te brengen!  Het wordt terug een onvergetelijke griezelavond... 

Kijkboerderij De Pierlapont in Loppem steekt zich op donderdag 31 oktober speciaal voor Halloween in een luguber kleedje.  Op de wandeling door de stallen en langs het Pierlapad ontmoet je heksen en monsters en hoor je bloedstollende verhalen. Wie weet verander je wel in een spook!  Het volledige programma kan je terugvinden op hun website.

In Wenduine kan je op zaterdag 26 oktober terecht voor een Halloweenspektakel.  Je kan lekker griezelen tijdens de fakkeltocht door de straten en er volgt een heksenverbranding op het strand. 
Je kan er ook meedoen aan een eenvoudig zoekspel voor jong en oud, “ het Cluedo moordspel van Wenduine”. Je wordt ingeschakeld als detective en gaat op zoek naar de dader, het slachtoffer, het moordwapen en de moordplaats. 

Wie wat verder van huis wil griezelen kan naar Bokrijk in Genk.  Herfstkriebels in Bokrijk is de ideale uitstap om de herfstsfeer op te snuiven en te genieten van de in- en outdoor animatie, live acts en meespeeltheaters. Tijdens Herfstkriebels kan je voluit meedansen en -spelen, knutselen samen met de lieve heksen van het Herfstrijk of samen met jouw vriendjes het durversparcours komen ontdekken.

Inspiratie zat om een onvergetelijk griezelige herfstvakantie te beleven!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten